about-banner
om-oss-mobile-img

OM OSS

fokus Optikk

Nytt navn i byen, men ikke i bransjen. Optiker Bergh startet Specsavers Harstad i 2009. Før det var han med på å starte Specsavers på Tiller i Trondheim. Han er 3. generasjons optiker og familien Bergh er en av Norges største optikerfamilier. Lars E. Bergh begynte sin karriere med å jobbe hos sin far Egil Bergh i Narvik i en alder av 15 år. Etter dette har det både blitt optikerstudier og master i klinisk optometri som, noe som sikrer god faglig tyngde. Med på laget har han Kjersti Borgen som har 10 års erfaring i optikerbransjen.

Fokus optikk ønsker å gi deg som kunde gode, grundige synsundersøkelser av høy kvalitet, der det settes av god tid til deg. Hos Fokus optikk vil du finne tydelige og ærlige priser. Sammen skal vi finne den løsningen som er best for deg, og som gir deg som kunde mest for pengene.

Velkommen til oss!

omm-oss-one
omm-oss-two
omm-oss-three
omm-oss-four

personale

Kjersti-img

Kjersti

Butikkleder

Kjersti begynte i optikerbransjen i 2011. Hun har hele tiden jobbet med kunderådgivning og service og har bred erfaring med å finne den perfekte brillen til ditt ansikt og din personlighet. Hun er opptatt av at brillen din blir så estetisk fin som mulig og vil derfor veilede deg godt når det kommer til glass og innfatningsvalg.

Lars-img

Lars

Optiker og eier

Bergh har sin utdannelse fra København i Danmark hvor det er mye fokus på barn og samsyn. Han har også master i klinisk optometri. Etter 13 år i lavpriskonsept ønsket Bergh å ha mer tid til kundene. Da ble Fokus Optikk veien videre. Her får vi jobbe med profesjonelle produkter, mer tid til kunder og levere produkter som er tilpasset hver enkelt kunde.